Founding partners

Mirabeau, Lubbers De Jong en Newpeople slaan de handen ineen om de Digital Transformer van 2016 te vinden en in de schijnwerpers te zetten:

Partners

Newpeople, opgericht in 2006, is een recruitment, interim management en executive search bureau op het gebied van online en omnichannel marketing, e-commerce, CRM en data professionals, managers, directors en executive level. Samen met onze communities helpen wij onze opdrachtgevers zich aan te passen aan de digitale wereld.

LubbersDeJong_logo

Lubbers De Jong is een Amsterdams pr-bureau dat communicatie en content marketing inzet als strategische instrumenten voor het bouwen van sterke relaties tussen merken en doelgroepen. Het bieden van relevante content aan de juiste ontvanger op het juiste moment via de juiste media, kanalen en netwerken is cruciaal voor het leggen van een duurzame digitale verbinding, die bijdraagt aan de naamsbekendheid met het juiste imago.

Mirabeau_logo

Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen voor marktleiders die sterk afhankelijk zijn van internet en waarop dagelijks miljoenen klanten feilloos hun weg vinden. Zo brengen wij voor de top van het bedrijfsleven marketing en vernieuwende technologie samen. We combineren onze kennis en expertise op gebied van design, technologie en marketing tot oplossingen die concreet bijdragen aan het bedrijfsresultaat van klanten.

Business Partner

logo_microsoft

Onze technologie verandert de manier waarop mensen werken en leven en creëert nieuwe kansen, voor mensen, organisaties en voor de Nederlandse samenleving. Als Microsoft Nederland proberen we daar op allerlei manieren onze bijdrage aan te leveren. We helpen mensen meer uit zichzelf te halen. Met technologie die het makkelijk maakt om te leren en studeren, te werken, in contact te blijven met vrienden en collega’s, te genieten van onder andere muziek, films en games.

We helpen bedrijven en organisaties productiever en flexibeler te werken. Met nieuwe oplossingen voor bijvoorbeeld beheer, virtualisatie, mobiel werken en big data. Zo kunnen ze technologie vóór zich laten werken.